- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Parmezán 32% | 16 |
Cuketa | 200 |
Energetická hodnota celkem: 421 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 211 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cuketu nakrájíme na tenké plátky a obalíme ve strouhaném parmezánu. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 160 °C dozlatova, v průběhu pečení cuketové chipsy obrátíme, aby se pekly rovnoměrně. Hmotnost hotových chipsů cca 30 g, EH na 100 g = cca 1400 kJ.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.